علق الناقد الفني أندرو محسن على المشهد الذي جمع محمد فراج مع الكابتن محمود الخطيب، خلال الحلقات الأولي من مسلسل كتالوج الذي يعرض حاليًا.

مشهد محمود الخطيب في مسلسل كتالوج
وكتب أندرو محسن عبر حسابه الرسمي على فيسبوك: لو ماشفتش مسلسل كتالوج ممكن ماتكملش البوست لو مش عايز حرق.. مشهد لقاء يوسف (محمد فراج) بمحمود الخطيب وإنه يكون مش عارفه ده شيء ملوي دراعه جدًا.
وأضاف: يوسف من الأول مالوش في كرة القدم، تمام، لكن هو ماسك شركة دعاية وإعلان كبيرة زي ما هو واضح، فهل منطقي إن واحد في مجال الدعاية مايكونش عارف شكل الخطيب؟. أكيد عارف أغلب لاعبي الكرة البارزين بشكل عام كمشاهير بيظهروا بشكل متكرر في الإعلانات مش بس الخطيب.
وتفاعل جمهور المسلسل عبر خاصية التعليقات؛ قائلين: هو ده فيه مبالغة فعلا أصل مين ميعرفش محمود الخطيب، بس تعليقي الوحيد أن يوسف كان عنده شركة مصممة أبليكيشن توصيل مش شركة دعاية، طيب والله وهو لابس نظارة معرفتوش، فيه
مشاهد كتير ملوية لغرض الفكاهة أو الوعظ المباشر حشوها مزعج ضمن مشاهد تانية بتبقى ماشية أصلا بسلاسة، انا ماليش في الكورة خالص واعرفه كويس جدا، بس المسلسل حلو وعاجب ناس كتير ووجود بيبو بأي شكل كان عمل دعاية جبارة للمسلسل.
مسلسل كتالوج
ويتكوّن المسلسل من 8 حلقات، وينتمي لنوعية الدراما الإنسانية، إذ يسلط الضوء على الصراعات اليومية التي يخوضها الأهل في سبيل تربية أبنائهم، في إطار اجتماعي يمس كل بيت مصري.
أبطال مسلسل كتالوج
المسلسل من بطولة محمد فراج، وريهام عبدالغفور، وسماح أنور، وتارا عماد، وبيومى فؤاد، ودنيا سامى، والطفل على البيلى، وتأليف أيمن وتار وإخراج خالد الحلفاوي.